Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Випуск офіцерів- зв’язківців факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку ВІТІ

Добавлено: 11.03.2017 Переглянуто: 1420


11 березня 2017 року відбулися урочисті заходи з нагоди 163-го випуску офіцерів- зв’язківців.

У святкових заходах приймали участь не тільки офіцери та курсанти, а також рідні та близькі випускників які побажали випускникам здоров’я, благополуччя, наснаги та щасливої офіцерської долі. Представник від церкви благословив лейтенантів на ратну службу та окропив їх освяченою водою.

Факультет гідно виконує завдання щодо якісної підготовки офіцерських кадрів для Збройних Сил України та інших військових формувань. У цьому році лейтенантські зірки отримали 11 випускників факультету, які під час здачі комплексного екзамену екзамінаціної комісії показали високі теоретичні знання та практичну навченість у виконанні завдань за призначенням. Закінчили навчання та отримали дипломи з відзнакою чотири випускники факультету один з яких із Золотою медаллю.

На обличчях випускників сяяла усмішка, а в очах – оптимізм, налаштованість на подальшу службу та сум за найкращими спогадами про роки, проведені в стінах славетного навчального закладу.

Вже 13 березня усі лейтенанти розпочнуть службу на офіцерських посадах

у бойових та навчальних підрозділах, частинах і установах Збройних Сил України. Чимало з них, виконуватимуть завдання за призначенням у зоні проведення АТО.

Бажаємо випускникам-звязківцям гідно нести почесне звання офіцерів Української армії, вірою та правдою служити на благо українському народові.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх