Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті Бойового застосування систем управління та зв’язку майбутні офіцери складають комплексний екзамен з фізичної підготовки

Добавлено: 10.03.2017 Переглянуто: 1242


Відповідно до Плану підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації на 2016-2017 рік, з курсантами випускного 5 курсу, факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку, 09 березня 2017 року, проводився комплексний екзамен з фізичної підготовки.

Вправи оцінювались відповідно до Тимчасової настанови з фізичної підготовки в Збройних Сил України затвердженої начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних Сил України від 11 лютого 2014 року №35.

Перед початком здачі комплексного екзамену, заступник голови екзаменаційної комісії, полковник Зароднюк О.М., зазначив, що фізична підготовка - є важливою складовою професійного становлення майбутніх офіцерів ЗС України, якою передбачено обов’язкове оволодіння професійними руховими діями та військово-прикладними навичками, формування та вдосконалення в курсантів загальної та спеціальної фізичної підготовленості, яка в свою чергу відіграє велике значення у бойовій обстановці.

За результатами складання комплексного екзамену з фізичної підготовки високі показники з виконаних фізичних нормативів показали сержант Опанасенко М.І., ст. солдати Анацький Я.Г., Романчук В.В., солдати Цьопко А.В., Цьопко І.Е., Ульянич О.Ю., Денисюк Я.В.

І не дивно, що випускники факультету Бойового застосування систем управління, систематично показують високі результати своєї фізичної готовності, тому що на факультеті, як і в інституті взагалі, фізична підготовка спрямована на зміцнення здоров’я, розвиток фізичних можливостей, вольових якостей майбутніх офіцерів і для цього створені всі належні умови.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх