Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

98-річчя з дня утворення Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 28.02.2017 Переглянуто: 937


Шановні товариші генерали і офіцери, прапорщики і старшини, сержанти і солдати, курсанти і працівники Збройних Сил України! Дорогі ветерани!

Вітаю Вас з нагоди славної історичної події – 98-річчя з дня утворення нашого навчального закладу.

Швидкий розвиток новітніх інформаційно-телекомунікаційних технологій на початку XXI століття засвідчив стрімке вдосконалення сучасних систем зв’язку, як невід’ємного та важливого компонента військового управління. Завдяки зв’язку досягається висока бойова готовність, оперативність і надійність управління військами.

Наш заклад займає провідне місце серед вищих військових навчальних закладів України з підготовки висококваліфікованих спеціалістів у галузях комп’ютерних систем, телекомунікацій, захисту інформації з урахуванням світових тенденцій інформаційного розвитку.

З кожним роком інститут зростав, ставав усе вагомішим у системі підготовки фахівців-зв’язківців. Золотим фондом нашого навчального закладу є випускники, які примножують велич і славу alma mater, з кожним роком поповнюють когорту офіцерської еліти, продовжують розвивати надбання військової освіти і науки, навчають і виховують молоде покоління. Саме Ваше служіння справі, енергія та фахова компетентність є запорукою утвердження нашої держави у європейському та світовому просторі.

Під час проведення Антитерористичної операції на сході Країни за мужність і героїзм, зразкове виконання військового обов’язку 20 випускників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відзначені високими державними нагородами, з них 13 вихованців закладу – посмертно. Честь їм і слава! Вони назавжди залишаться в наших серцях. Пам'ять про них буде жити вічно.

Спільними зусиллями військовослужбовців, курсантів, працівників Збройних Сил України наш інститут продовжує творити свою історію. Є усі підстави для впевненості, що наступні роки і десятиліття стануть для закладу часом нових звершень, перемог і досягнень.

Добра Вам, злагоди і оптимізму, міцного здоров’я та родинного затишку, невичерпної енергії для втілення нових планів і задумів, успіхів у роботі та навчанні.

Подальших років процвітання нашому інституту в ім’я розвитку України та зміцнення її Збройних Сил!

З повагою,

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

полковник Євген Степаненко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх