Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ефективна профорієнтаційна робота щодо вступу у ВІТІ – запорука успішного виконання державного замовлення у 2017 році

Добавлено: 24.02.2017 Переглянуто: 1284


Військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації продовжують агітаційну діяльність містами України. Під час проведення профорієнтаційної роботи офіцери та курсанти вишу мали можливість розповісти про свій навчальний заклад, поділитись своїми враженнями, а також перевагами навчання та правилами вступу до військового інституту.

Так 17 лютого згідно з планом проведення професійної орієнтації молоді агітаційною групою від інституту в місті Чернігів на базі кінотеатру ім. Щорса було проведено зустріч з близько 500 випускниками Чернігівських шкіл. Також проведено зустріч з випускниками ліцеїстами Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою під час якої знайомили молодь з порядком вступу до військового вишу та можливістю отримати вищу освіту на бюджетній основі.

В спеціалізованій загальноосвітній школі № 5 міста Бровари Київської області агітаційна група агітувала на навчання у Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації учнів старших класів. Вчителі та цьогорічні випускники школи радісно зустріли агітаційну групу, яка роздавала їм рекламні буклети із інформацією про інституту.

Випускників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації нині можна зустріти в кожному виді Збройних Сил України та інших військових формувань. Тому наш Альма-матер поправу можна вважати кузнею «інтелектуальних воїнів». Саме такі військовослужбовці, на переконання натовських експертів, будуть складати ядро воєначальників уже в найближчому десятиріччі зазначив у своєму виступі перед школярами заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення.

Зазначимо, що з початку року профорієнтаційна робота агітаційними групами щодо вступу до ВІТІ проведена у 56-ти загальноосвітніх навчальних закладах міста Києва та у 15-ти військових ліцеях України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх