Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся святковий концерт присвячений Дню святого Валентина.

Добавлено: 12.02.2017 Переглянуто: 1002


12 лютого 2017 року творчий колектив відділення культури та методичної роботи Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України подарував святковий концерт курсантам Військового інституту з нагоди Дня святого Валентина.

Розпочалась концертна програма з яскравих східних танців, гуморесок, а продовжилася блискучими естрадними номерами та композиціями. Також курсанти почули зворушливі класичні зарубіжні та ліричні українські пісні. Найкращою нагородою для учасників святкового концерту стали щирі посмішки, гучні оплески та гарний настрій курсантів вишу. «Саме такий настрій повинен бути кожного вихідного! Дякую учасникам творчого колективу» - відмітив курсант Олег Рибак. Самі ж учасники концерту відмітили, що виступати перед військовослужбовцями було самим задоволенням, через підтримку та веселий настрій глядачів.

За професіоналізм, високий рівень виконання та поширення серед особового складу музичного мистецтва творчому колективу відділення культури Центрального будинку Збройних Сил України від командування інституту було вручено Подяку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх