Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ розпочато роботу екзаменаційної комісії

Добавлено: 03.02.2017 Переглянуто: 1172


Сьогодні, 3 лютого 2017 року, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочала свою роботу екзаменаційна комісія щодо присудження курсантам та студентам ступеня вищої освіти “бакалавр”, яка триватиме до 25 лютого 2017 року.

Головною метою атестації випускників інституту є встановлення фактичної відповідності якості їх підготовки вимогам до військових фахівців з вищою військовою освітою згідно з вимогами стандарту вищої освіти за напрямком підготовки.

Головою екзаменаційної комісії призначено полковника Плугового Юрія Анатолійовича, заступника начальника військ зв’язку Збройних Сил України, а заступником – полковника Зароднюка Олега Миколайовича, начальника відділу підготовки військ та військових навчальних закладів організаційно-планового управління Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України.

До атестації допущені курсанти та студенти 4-х курсів, які у повному обсязі виконали вимоги навчальних планів, програм підготовки першого (бакалаврського) рівня. Буде підбито підсумок підготовки курсантів набору 2013 року та студентів ЗНФ набору 2011 року.

Бажаємо всім курсантам та студентам під час атестації показати високі результати своєї підготовки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх