Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відкриття Чемпіонату Збройних Сил України

Добавлено: 20.12.2016 Переглянуто: 1025


20 грудня 2016 року, на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбулось відкриття Чемпіонату Збройних Сил України серед вищих військово-навчальних закладів та військово-навчальних підрозділів вищих навчальних закладів Збройних Сил України з шахів.

Привітальну промову з нагоди відкриття Чемпіонату проголосив начальник відділу фізичної підготовки Збройних Сил України полковник ЧЕРНЯВСЬКИЙ Олег Анатолійович. А право підняття Державного прапору Україні було надано призеру Відкритого Чемпіонату ЗСУ з шахів молодшому сержанту Дмитру Гріневичу курсанту другого факультету інформаційних технологій.

Відповідно до наказу Генерального штабу Збройних України №2 від 05.02.2016 року “Про організацію фізичної підготовки у Збройних Силах України в 2016 навчальному році” у період з 20 по 22 грудня 2016 року будуть тривати шахові турніри.

Бажаємо наснаги та успіхів усім учасникам Чемпіонату.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх