Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся п’ятий випуск молодших лейтенантів

Добавлено: 16.12.2016 Переглянуто: 1053


16 грудня 2016 року на Курсах військової підготовки та підвищення кваліфікації, які функціонують на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, відбувся випуск молодшого офіцерського складу.

27 осіб рядового, сержантського та старшинського складу з вищою освітою з різних областей України проходили курс військової підготовки, здобуваючи поглиблені знання військової справи зв’язківців.

Особовий склад вивчав новітні засоби зв’язку, принципи і способи організації зв’язку, опанував модернізовані цифрові засоби, що дозволить у подальшому забезпечувати стійким та надійним зв’язком військові частини та органи військового управління.

Варто зауважити, що значна частина військовослужбовців, які отримали первинне військове звання офіцерського складу «молодший лейтенант», виконуючи спеціальні завдання зв’язку, неодноразово побували на cході України в районі проведення АТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх