Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Міжнародний симпозіум з питань мовної підготовки за стандартами НАТО

Добавлено: 24.11.2016 Переглянуто: 1232


24 – 26 листопада 2016 р. відбувся Міжнародний симпозіум на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка за участю посадових осіб Бюро міжнародної мовної координації НАТО (BILC), представників Міністерства оборони України та профільних фахівців з вищих військових навчальних закладів.

Протягом кількох днів учасники симпозіуму обговорили нагальні питання та проблеми, які є загальними для Збройних Сил, а також відпрацювали на рівні експертів спільні дії для їх вирішення. Також вони ознайомилися із організацією системи мовної підготовки за стандартами НАТО. Зокрема, дуже важливим чинником у цьому напрямку став досвід діяльності Бюро з координації міжнародної мовної політики.

Під час заходу представники від кафедри іноземних мов Військового інституту телкомунікацій та інформатизації розповіли про власний досвід щодо трансформації системи мовної підготовки за стандартами НАТО в Збройних Силах України та навчальних програм курсантів.

Спільна участь вітчизняних та іноземних фахівців у обговоренні актуальних питань з вдосконалення системи мовної підготовки в Збройних Силах України позитивно вплине на її розвиток та максимально наблизить до стандартів країн-членів НАТО.

Під час підбиття підсумків роботи міжнародного симпозіуму обидві сторони висловили задоволення форматом, змістом спілкування та готовність продовжити в подібні заходи в подальшому.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх