Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ІX науково-практична конференція

Добавлено: 25.11.2016 Переглянуто: 1417


ІX НАУКОВО – ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА ТЕМОЮ: «ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ ТА МЕРЕЖ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. ЗАСТОСУВАННЯ ПІДРОЗДІЛІВ, КОМПЛЕКСІВ, ЗАСОБІВ ЗВ’ЯЗКУ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ В АТО»

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації 25 листопада 2016 року відбулась ІX науково – практична конференція за темою: «Приоритетні напрямки телекомунікаційних систем та мереж спеціального призначення. Застосування підрозділів, комплексів, засобів зв’язку та автоматизації в АТО».

Метою конференції було обговорення особливостей організації зв’язку та автоматизації під час антитерористичної операції та застосування підрозділів військ зв’язку, визначення шляхів вдосконалення підготовки фахівців зв’язку.

До участі у конференції залучались представники структурних підрозділів Міністерства оборони України, Генерального Штабу Збройних Сил України та інших військових формувань, які брали участь в антитерористичній операції, наукові та науково-педагогічні працівники науково-дослідних установ, та вищих військових навчальних закладів Збройних Сил України, курсанти та ад’юнкти (докторанти) ВІТІ, провідні науковці нашої держави. Значна увага під час цього заходу була приділена модернізації і розробці сучасних зразків засобів зв’язку та автоматизації.

На сьогодні військовий інститут телекомунікацій та інформатизації разом з багатьма військовими частинами та підрозділами військ зв’язку Збройних Сил України бере активну участь у проведенні антитерористичної операції на Сході нашої країни.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх