Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заключний етап огляду-конкурсу художньої самодіяльності – святковий концерт присвячений 25-їй річниці Збройних Сил України

Добавлено: 24.11.2016 Переглянуто: 1285


24 листопада 2016 року на факультеті Інформаційних технологій проведено заключний етап огляду-конкурсу художньої самодіяльності – святковий концерт присвячений 25-їй річниці Збройних сил України.

Завдяки талановитості, старанності, натхненню та вмінню передавати найщиріші емоції, творчому колективу вдалося передати задум святкового концерту. Він був неймовірно патріотичним та водночас драматичним і дозволив торкнутись до сердець всіх присутніх у залі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у антитерористичній операції. Багато номерів було присвячено болючій для всіх нас темі – війні на Сході України. Найбільше всіх вразила авторська пісня «Оберіг» курсанта Олександра Хоменка та тематична постановка «Ти ж у нас, Україно, одна!» творчого колективу дівчат.

ОСОБОВИЙ СКЛАД ФАКУЛЬТЕТУ ВИСЛОВЛЮЄ СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ТВОРЧОМУ КОЛЕКТИВУ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ ЗА ЧУДОВИЙ КОНЦЕРТ!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх