Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Візит представників НАТО до інституту

Добавлено: 26.10.2016 Переглянуто: 1082


Сьогодні, 26 жовтня 2016 року, на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації як провідного вишу з майже віковою історією з підготовки військових фахівців-зв’язку відбувся візит представників НАТО для проведення “Днів НАТО - 2016”.

До складу іноземної делегації ввійшли представники Альянсу, які обіймають різні посади з питань військового партнерства стратегічних командувань НАТО. Метою візиту є підвищення рівня поінформованості курсантів, слухачів та науково-педагогічних працівників інституту щодо військової структури та завдань НАТО на сучасному етапі розвитку, розуміння процесів та стану військового співробітництва Збройних Сил України з НАТО, ініціатив Альянсу, в яких беруть участь Збройні Сили України, а також удосконалення змісту навчальних програм із зазначеної тематики.

До брифінгу та пленарних засідань, що відбувались на базі навчального закладу залучались науково-педагогічні працівники, курсанти та слухачі вишу. Докладно були розглянуті питання щодо НАТО після Варшавського саміту , реформування сектору безпеки й оборони, співробітництва у галузі безпеки. Також члени делегації відвідали музей інституту, де ознайомились з його історією та виставковою експозицією, присвяченою героям АТО.

Такий обмін досвідом є достатньо актуальним, цінним та перспективним у подальшій співпраці щодо військового співробітництва Збройних Сил України з НАТО та удосконалення змісту навчальних програм військових вишів за стандартами Альянсу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх