Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 26.07.2021 Переглянуто: 472


24 липня курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут набору 2021 року прибули до військового містечка № 72 (населений пункт Вакуленці на Полтавщині).

65 курсантів-зв'язківців отримають первинні військові навички в польовому таборі. Для реалізації чого створено усі належні умови.

Протягом трьох тижнів з курсантами здійснюватимуться різні види підготовки, а також проводитимуться заняття із загальновійськових дисциплін, до яких залучено педагогічний склад коледжу, командування курсу та інструкторів курсу. Всі військовослужбовці які будуть залучені як керівники занять, помічниками керівників занять з курсантами є учасниками бойових дій, мають стійкі практичні знання та навички, набуті на командних посадах, у штабах і військах (силах) здобутих у ході бойових дій.

Щорічне проведення первинної військово-професійної підготовки в польових умовах покликано ознайомити молодих курсантів з первинними основами військової підготовки, за цей час юнаки повинні звикнути до встановленого розпорядку дня, внутрішнього порядку, адаптуватися до умов повсякденної життєдіяльності та навчання.

25 липня 2021 року, відповідно до плану вихідного дня, курсантам Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут 2021 року набору було продемонстровано український історичний художній фільм "Крути 1918".

Метою даного заходу було військово-патріотичне виховання та формування у курсантів національної свідомості, патріотичних почуттів та громадянської позиції. Ми повинні завжди пам`ятати цей жертовний подвиг і вчитись у них любити та обороняти свою рідну Батьківщину.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх