Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ відвідали Національний парк «Межигір'я»

Добавлено: 23.07.2021 Переглянуто: 691


23 липня курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали Національний парк «Межигір'я», що знаходиться у селищі Нові Петрівці Київської області.

Межигір’я – прекрасне та багатогранне місце з неповторною історією, туди хочеться повертатись знову й знову. Під час екскурсії курсанти, у супроводі екскурсоводів Національного парку, мали змогу познайомитись із розкішною територією Межигір’я, яка вражає своїми масштабами та красою, відвідати унікальні будівлі, мости та міні-парки, а також завітати в гості до пухнастих мешканців парку, які перебувають у місцевому кінологічному центрі.

- Ми дуже вдячні керівництву інституту та організаторам заходу за такий позитивний день. Сьогодні я дізнався дуже багато цікавої інформації про це історичне місце! Екскурсія була просто неперевершеною, а тутешня краса вражає. Сподіваюсь, що випаде нагода потрапити сюди знову, - ділиться враженнями курсант факультету телекомунікаційних систем Михайло Сокурашвілі.

Цікаву та пізнавальну екскурсію для майбутніх офіцерів було організовано за ініціативи керівництва Міжнародного благодійного фонду «Родинний клуб “Матуся”». Керівництво Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут висловлює подяку керівниці фонду Ользі Рудницькій за допомогу в організації дозвілля та духовного розвитку курсантів інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх