Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась робоча зустріч з радником з питань професійної військової освіти Представництва НАТО в Україні

Добавлено: 22.07.2021 Переглянуто: 557


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася робоча зустріч під керівництвом начальника інституту генерал-майора Віктора Остапчука з радником з питань професійної військової освіти Представництва НАТО в Україні Стасісом Палдунасом.

Учасники зустрічі докладно обговорили план долучення ВІТІ до Програми НАТО «Удосконалення військової освіти» (DEEP – Defense Education Enchancement Program).

Крім цього, на зустрічі були присутні заступник начальника інституту з навчальної роботи полковникОлексій Сілко та начальники кафедр.

Своєю чергою, радник з питань професійної військової освіти при Представництві НАТО в Україні Стасіс Палдунас запевнив керівництво інституту у всебічній підтримці та зацікавленості у подальшій співпраці.

Довідково:

Програма DEEP – це засіб реформування, що надає спеціальну практичну підтримку окремим країнам у розвитку реформуванні їх професійних військових навчальних закладів.

Завдяки розвитку викладацького складу, розробці навчальних програм та консультацій, DEEP сприяє розвитку оборонного потенціалу та розбудові інституцій.

Програма DEEP включає в себе два основних принципи – розробка навчальної програми та розвиток викладацького складу, які підкріплюються діалогом між установами країн-партнерів та країн НАТО, а також консультаціями між експертами з предметів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх