Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Стрій ВІТІ поповнився курсантами першого курсу набору-2021

Добавлено: 21.07.2021 Переглянуто: 747


У навчально-польовому таборі, який створено на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту, для курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут набору-2021 року розпочалася первинна військо-професійна підготовка.

Близько 250 курсантів- зв'язківців отримають первинні військові навички в польовому таборі. Для реалізації чого створено усі належні умови.

Протягом трьох тижнів з курсантами здійснюватимуться різні види підготовки, а також проводитимуться заняття із загальновійськових дисциплін, до яких залучено офіцерів курсантських підрозділів та науково-педагогічних працівників вишу.

Щорічне проведення первинної військово-професійної підготовки в польових умовах покликано ознайомити молодих курсантів з первинними основами військової підготовки.

- Польовий вихід є корисним для обох сторін – юнаків та офіцерів. Так, перші проходять етапи швидшої адаптації до подальшої військової служби, а другі можуть вивчати поведінку курсантів за умов підвищених фізичних та психологічних навантажень, - коментує хід подій керівник табірного збору полковник Олександр Пономарьов.

Зазначимо, що по закінченню первинної військово професійної підготовки першокурсники будуть приведені до Присяги на вірність українському народові, що відбудеться 14 серпня 2021 року.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх