Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Першокурсники ВІТІ завершили навчальну практику на посадах командирів відділень

Добавлено: 14.07.2021 Переглянуто: 635


Проходження навчальної практики – ідеальний варіант застосування та вдосконалення набутих за рік знань з теорії. Так, щорічно, курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут наприкінці навчального року закріплюють свої теоретичні знання на практиці.

Першокурсники інституту проходили навчальну практику вперше, вона тривала у період з 1 по 14 липня.

Курсантів було розбито на групи та розподілено до частин Збройних Сил України та Національної Гвардії України. Навчальну практику першокурсники проходили на посадах командирів відділень.

Основними задачами навчальної практики є набуття умінь і навичок у виконанні службових обов’язків, вдосконалення польової виучки та практичних навичок у керівництві відділенням, формування професійних якостей та здібностей, а також удосконалення навичок з організації експлуатації та зберігання зброї, військової техніки.

Впродовж двотижневої навчальної практики курсанти набули цінного досвіду щодо життєдіяльності військових частин, розпорядку дня підрозділів та особливостей несення служби.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх