Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету інформаційних технологій взяли участь в п'ятнадцятій міжнародній відкритій студентській олімпіаді з програмування

Добавлено: 09.07.2021 Переглянуто: 501


З 5 по 8 липня курсанти факультету інформаційних технологій ВІТІ у складі двох команд взяли участь в міжнародній відкритій студентській олімпіаді з програмування імені С.О.Лебедєва та В.М.Глушкова «КPI Open».

Олімпіада «KPI-Open» - одне з найбільших очних змагань з програмування в світі. Однак в поточному році цей захід, у зв’язку з карантинними обмеженнями, відбувся дистанційно в онлайн-форматі.

Основна мета проведення даної олімпіади - це привернення уваги суспільства до інтелектуальних змагань серед студентів, популяризація інтелектуального розвитку та роботи в команді, підвищення професійного рівня молодих фахівців, розвиток міжвузівських зв'язків, а також налагодження особистих контактів між студентами різних міст і країн.

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на олімпіаді представляли дві команди: «CodeZilla» (у складі курсантів 282 навчальної групи Ванівського Н.І., Литвин О.В. та Біньковського Д.К.) та «Digital owlz» (у складі курсантів 283 навчальної групи Кузьменко А.М., Охріменка В.О., Дяченко А.О.)

Виконання олімпіадних задач передбачало не просто написання програмного коду, а і виконання вимог по забезпеченню його оптимальності за критеріями часу виконання та об’єму програмного рішення.

Курсанти, що брали участь в олімпіаді представили оригінальні рішення олімпіадних задач та продемонстрували високий рівень володіння сучасними мовами програмування.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх