Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Під час проходження навчальної практики першокурсники факультету бойового застосування систем управління та зв’язку взяли участь у купальському святі

Добавлено: 09.07.2021 Переглянуто: 503


З 1 липня у першокурсників військового інституту триває навчальна практика на посадах командирів відділень. Майбутні офіцери проходять двотижневий вишкіл у багатьох військових частинах Збройних Сил України.

Так, 7 липня, першокурсники факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь у купальському святі.

У військовій частині активістів помітили одразу, а за нагоди запропонували поринути у справжнє обрядове дійство та народне гуляння з вогнищем, Купайлом та іншими цікавими колоритними атрибутами свята. Курсанти із радістю погодились стати учасниками яскравого заходу.

Наприкінці свята активістам була вручена подяка за допомогу в проведенні міського купальського свята, вивчення народних традицій, збереження скарбниці народної творчості, свят та обрядів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх