Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«Нові обличчя української армії. Версія 2021», - за матеріалами АрміяInform

Добавлено: 09.07.2021 Переглянуто: 626


Минулого року АрміяInform розповіла про чотирьох новоспечених офіцерів, які після закінчення навчання у вишах були розподілені по підрозділах.

Цього року ми вирішили не змінювати правил і так само представити вам офіцерів, які влітку закінчили навчання, отримали лейтенантські звання і вирушили до своїх підрозділів.

Отже, знайомтесь: Олександр та Микола – випускники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

−Я із Приазовського району Запорізької області, зі звичайної робочої родини. Після 9 класу вступив до військового ліцею. Це було суто моє рішення. Чоловічі риси характеру саме там сформувались. У родині я – перший професійний військовий, − розповідає випускник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (ВІТІ. – Ред.) лейтенант Олександр Виниченко.

− Я з Чернігівщини, з родини хліборобів. До початку навчання у виші проходив службу в окремій механізованій бригаді ЗСУ. В АТО зі мною були мобілізовані офіцери, які закінчили ВІТІ. Вони й порадили мені піти вчитись сюди. До речі, брат мій менший нині теж у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації навчається на першому курсі… − розповідає випускник ВІТІ лейтенант Микола Галась.

Більш детальна інформація (інформація від 09.07.2021)

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх