Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчальні стрільби слухачів кафедри військової підготовки

Добавлено: 06.07.2021 Переглянуто: 784


Зі слухачами кафедри військової підготовки, які проходять підготовку за програмою офіцерів запасу у Військовому інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було організовано навчальні стрільби з пістолету ПМ 9мм та вправу на метання гранати РГД-5.

Заняття мали на меті закріпити набуті теоретичні знання, підвищити практичні навички стрільби з пістолета ПМ 9мм та порядку використання гранати РГД-5.

Під час проведення занять основна увага слухачів зосереджувалась на відпрацювання питань основ та правил стрільби, загальної будови, бойових та тактичних характеристик пістолета ПМ та гранати РГД -5, а також виконання контрольних вправ.

В ході проведення занять слухачі показали гарні результати, а також підвищили свою майстерність.

Надалі у слухачів кафедри військової підготовки триватимуть практичні польові заняття, наприкінці яких, 17 липня вони складуть Присягу на вірність українському народові. Їм буде присвоєно первинне офіцерське звання “молодший лейтенант запасу”.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх