Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ стартувала вступна кампанія – 2021

Добавлено: 02.07.2021 Переглянуто: 1183


З 1 липня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стартувала вступна кампанія – 2021.

Цього року особових справ кандидатів на зарахування понад тисячу. Перший день Вступної кампанії показав, що бажаючих стати офіцерами та отримати сучасну технічну освіту у галузі кібербезпеки та ІТ-технологій дуже багато.

- З 1го липня розпочато реєстрацію: вступники пишуть заяви на вступ, визначаючи пріоритети при виборі спеціальності (максимальні їх кількість – 5) та отримують графік вступних випробувань, які розпочинаються вже з 2 липня, - розповідає про хід Вступної кампанії – 2021 Відповідальний секретар Приймальної комісії старший лейтенант Іван Рижий.

Зазначимо, що Вступна кампанія до ВІТІ триватиме з 1 по 17 липня. Вступники мають визначитися із пріоритетністю поданих заяв та пройти вступні випробування. Попереду на кандидатів чекають медичний огляд військово-лікарською комісією, психологічне обстеження та оцінка рівня фізичної підготовленості.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх