Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До уваги абітурієнтів та їхніх батьків

Добавлено: 18.06.2021 Переглянуто: 1514


Представляємо кроки вступника до ВІТІ – 2021

I. Отримання повідомлень

Про час і місце прибуття кандидатів з числа абітурієнтів для складання вступних випробувань, приймальна комісія повідомляє кандидатів особисто та через військові комісаріати до 25 червня 2021 року.

II. Прибуття з документами

Абітурієнт у зазначений день і час прибуває за адресою вказаною в листі для подання документів. Перелік документів на вступ зазначений в правилах прийому та на офіційному сайті інституту.

III. Написання заяви

Вступники можуть подати до 5 заяв на вступ на будь-які спеціальності. Під час подання заяв вступник зазначає у кожній заяві пріоритетність цієї заяви, відносно інших поданих ним заяв.

IV. Обчислення конкурсного балу

Обчислення конкурсного балу вступника вказано на сайті МОН за посиланням

Інформація про вступ

V. Визначення дат здачі випробувань

Вступники, які проходять вступні випробування, допускаються до участі в них за наявності оригіналу документа, що посвідчує особу, оригіналу документа, що підтверджує право вступника на участь у вступному іспиті та екзаменаційного листка з фотокарткою. Вступники мають прибути на вступні випробування у визначені Приймальною комісією дати.

VI. Рейтингові списки формуються приймальною комісією та оприлюднюються у повному обсязі на інформаційних стендах Приймальної комісії. Рекомендованим до зарахування можуть надсилатись повідомлення засобами електронного та мобільного зв'язку.

VII. Подача оригіналів документів

Зарекомендовані вступники можуть одразу подати оригінали документів у визначений термін Приймальною комісією.

VIII. Від'їзд та підготовка до ПВПП

Майбутні курсанти проходять первинну військову професійну підготовку на базі батальйону забезпечення навчального процесу ВІТІ (табірне містечко) протягом двох тижнів.

IX. Прибуття в інститут для проходження первинної військово-професійної підготовки - 20 липня 2021 року

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх