Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вихідні курсантів ВІТІ як завжди в культурних та мистецьких закладах.

Добавлено: 27.06.2021 Переглянуто: 524


Традиційно вихідні курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходять відвідуючи музеї столиці та визначні концерти. Цей уїкенд не став виключенням, де курсанти відвідали:

Національний музей “Київська картинна галерея”

Значною частиною фондів музею є графічні твори з ХVІІІ ст. до наших днів. Колекція скульптури також складається з творів видатних майстрів М. Антокольського, Є. Лансере, П. Трубецького, Г. Голубкіної та ін. Цікава колекція виробів декоративно-прикладного мистецтва (розпочиналася з колекції О. Гансена).

Національний музей мистецтві мені Богдана та Варвари Ханенків

Вільний музей світового мистецтва в Україні. Музей презентує найзначніші колекції мистецтва Європи, Азії та Давнього світу в Україні. «Серцем» музею є художнє зібрання Богдана та Варвари Ханенків – видатних українських колекціонерів та благодійників кінця 19 – початку 20 століття.

Однією з двох основних будівель музею є особняк родини Ханенків, унікальна пам’ятка історії та архітектури. Зведений наприкінці 19 століття цей дім-палац зберігає неповторну ауру історії. Його фасад та інтер’єри оформлено в стилі «історизм» з використанням художніх рис готики, Ренесансу, бароко, рококо.

Друга будівля музею, розташована поряд, до 1919 року належала родині Сахновських, родичів Ханенків. Тепер в цьому домі розміщено постійну експозицію мистецтва Азії.

Концерт присвячений Дню Конституції України, що проходив в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України.

Де курсанти насолодилися виступами українських пісенних колективів, та з користю культурне дозвілля

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх