Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулась урочиста Церемонія Випуску офіцерів – 2021

Добавлено: 26.06.2021 Переглянуто: 2096


26 червня на території площі Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні» відбулась урочиста Церемонія Випуску офіцерів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Урочистості, присвячені знаменній події, розпочались покладанням квітів до пам’ятників загиблим воїнам – зв’язківцям та прощальним проходженням випускників плацом інституту.

На Церемонії Випуску офіцерів вітали почесні гості: Заступник Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Юлій Гере, Начальник штабу – заступник Командувача Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України полковник Дмитро Романов, Начальник управління зв’язку та інформатизації штабу Головного управління Національної гвардії України генерал-майор Володимир Щербина, Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Кондрашова, Перший заступник Голови Синодального управління військового духовенства України православної церкви України протоієрей Тарас Мельник, Начальник училища з 1989 по 1992 роки генерал-майор Анатолій Федоров, Начальник інституту з 1992 по 1997 роки, екс-голова Державного комітету зв’язку та інформатизації генерал-майор Микола Гончар та Начальник інституту з 2001 по 2004 роки полковник Віктор Тетерятник.

Під час церемонії пролунало вітальне слово Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака.

- Сьогодні ви, дорогі випускники, станете в почесний однострій офіцерського корпусу, а Збройні Сили України та інші військові формування сектору безпеки та оборони поповняться майже трьома сотнями потужних офіцерських кадрів! Пам'ятайте, що ви - випускники потужного провідного столичного військового вищого навчального закладу, висококваліфіковані фахівці з унікальних спеціальностей! Міцного здоров’я вам і вашим родинам, наснаги, благополуччя, оптимізму та безперебійного зв’язку, - зазначив у своїй промові начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

Семеро цьогорічних випускників отримали диплом, лейтенанта Дмитра Румшу було нагороджено нагрудним знаком «За відмінне закінчення вищого військового навчального закладу». Кращим випускникам Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут 2021 року було вручено офіцерські відзнаки начальника інституту.

Після урочистого вручення дипломів, новоспечених офіцерів привітали оркестр та курсанти інституту. Церемонія на розкішній та нестандартній для Випуску локації не обійшлась без традиційного ритуалу освячення особового складу. Родзинкою свята стали пропозиції руки та серця своїм дівчатам від трьох молодих лейтенантів.

Насолодитись Церемонією в деталях можна за лінками -

Найкращі моменти (інформація від 26.06.2021)

Найкращі моменти (інформація від 26.06.2021)


Вітаємо новоспечених офіцерів в рядах офіцерського корпусу!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх