Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Традиційні ранкові заходи Випуску офіцерів ВІТІ

Добавлено: 26.06.2021 Переглянуто: 724


Вже традиційно, перед урочистою церемонією випуску, випускники вшанували Героїв Крут, почесне найменування яких гордо несе Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації.

Молоді офіцери-випускники факультету телекомунікаційних систем та факультету бойового застосування систем управління та зв’язку вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв, поклали квіти до пам' ятного хреста Героям, а також пройшли, маршем віддаючи шану Героям Крут.

Меморіальний хрест, де спочивають одні з учасників битви під Крутами, знаходиться на Аскольдовій могилі.

-Інститут має багату героїчну історію, ми маємо ким пишатись, і ми точно не маємо права забути наших героїв, саме Герої Крут, які понад сто років тому вчилися в тих же стінах, що і ви зараз, панове офіцери, - зазначив у своїй промові під час реквієму заступник з морально-психологічного забезпечення підполковник Антон Ланко.

Це лиш одна з обов'язкових традицій випуску молодих лейтенантів, які із року в рік передаються молодому поколінню. Ми маємо пам' ятати та пишатись!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх