Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На фінішній прямій - випускники ВІТІ склали комплексний екзамен зі спеціальності

Добавлено: 23.06.2021 Переглянуто: 612


Курсанти - випускники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут склали комплексний екзамен зі спеціальності, який є завершальним етапом оцінювання випускників екзаменаційною комісією.

Комплексний екзамен включав теоретичну та практичну частини.

В теоретичній частині оцінювались набуті курсантами фахові знання та знання загальновійськової підготовки. Практична складова містила відпрацювання нормативів (розгортання командно-штабних машин, налаштування за нормативами транкінгового та супутникового зв’язку, засобів комутації та маршрутизації) на техніці зв’язку на базі навчально-тренувального комплексу інституту.

Варто зазначити, що саме навчально-тренувальний комплекс інституту дає можливість відпрацювання практичної складової в максимально наближених до польових умовах.

— Результати екзаменів демонструють, що курсанти за період навчання набули достатньо знань для виконання покладених на них завдань за фахом. Вони показують високу професійну навченість, - коментує хід складання комплексних екзаменів Голова екзаменаційної комісії полковник Андрій Чекан.

Визначальним показником позитивних результатів комплексних екзаменів є матеріальна база кафедр, що постійно покращується та вдосконалюється, а також рівень підготовки викладачів та офіцерів інституту, які докладають максимум зусиль аби знання надані курсантам відповідали усім сучасним вимогам, враховуючи досвід Збройних Сил України здобутий в ході проведення ООС/АТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх