Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Робити добрі справи - це неймовірно круто

Добавлено: 13.06.2021 Переглянуто: 829


13 червня за власної ініціативи курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку та факультету телекомунікаційних систем відвідали Святошинський дитячий будинок - інтернат у місті Києві.

Небайдужі активісти влаштували благодійну акцію, а напередодні поїздки зібрали книги, канцелярські приладдя, засоби гігієни, іграшки та безліч потрібних речей для дітлахів, позбавлених батьківського піклування.

На майданчику поблизу інтернату курсанти влаштували для дітей концерт під відкритим небом, цікаві ігри, конкурс малюнків на асфальті та частування солоденьким. Також, на добру згадку, курсанти подарували вихованцям інтернату нарукавні шеврони Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

- Робити добрі справи - це неймовірно круто, а найкрутіше - дивитись у дитячі щирі та щасливі оченята. Сподіваюсь, спільними силами ми ще неоднаразово організуємо такі благодійні акції, - коментує поїздку курсантка факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Валентина Самойленко.

Учасники благодійної акції наголошують, що вихованці таких закладів завжди раді гостям і чекають на тепло й увагу дорослих, любов і турбота про них вкрай важливі, тому запрошують усіх небайдужих долучитись до подібних заходів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх