Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До ВІТІ завітали підопічні Міжнародного благодійного фонду «Родинний клуб «Матуся»»

Добавлено: 11.06.2021 Переглянуто: 982


11 червня на екскурсію до ВІТІ завітали підопічні Міжнародного благодійного фонду «Родинний клуб «Матуся»». Саме сьогодні хлопці та дівчата мали змогу спробувати себе в ролі військових зв’язківців.

Офіцерами та курсантами інституту було організовано екскурсію навчальним закладом, в ході якої юні гості поспілкувались із курсантами, позмагались в польотах на тренажерах БпЛА, постріляли в інтерактивному тирі, відвідали кафедри навчального закладу та покерували автотранспортом на автомобільних тренажерах. Завершилась екскурсія яскравим концертом від військового оркестру інституту.

- Я вже вдруге стала супроводжуючою на такій екскурсії для малечі. Це такі круті та непідробні емоції, мені дуже подобається розповідати їм про професію військового, вони ж цікавляться абсолютно усім. Під час проведення таких заходів, я розумію, що обрала правильний шлях, адже нам є кого захищати, - ділиться враженнями курсантка Анна Дудка.

Після побаченого і почутого кожен з дітлахів глибше розуміє важливість професії військовослужбовця. Наостанок курсанти сфотографувалися з малечею на згадку про зустріч та побажали цікавих, а головне — безпечних канікул.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх