Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Музеї Києва радо приймають курсантів-зв’язківців

Добавлено: 06.06.2021 Переглянуто: 663


Славне та древнє місто Київ. Розташований він на семи пагорбах вздовж Дніпра. Сьогодні Київ є столицею незалежної України. Для більшості туристів буде цікавим ознайомитися з пам'ятками цього стародавнього і ніколи не старіючого міста, курсанти інституту мають змогу кожних вихідних відвідувати музеї Києва, кількість яких вражає. В Києві працюють унікальні музеї, найяскравіші та найцікавіші, у яких збережено історичну та культурну спадщину нашої нації. Цими вихідними курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали: Музейно виставковий центр Музею історії міста Києват та Національний художній музей України.

Музейно виставковий центр Музею історії міста Києва- Постійно діюча виставку «Київ і кияни. Шлях через віки», де представлена Експозиція присвячена історії Києва від часів давньоруської держави до початку ХХ століття. Тут представлені археологічні знахідки Х-ХІІІ ст., комплекси матеріалів козацької доби, живописні роботи М. Пимоненка, О. Мурашка, В. Котарбінського, Г. Світлицького, С. Шишка, а також особисті речі киян, які жили у Києві на рубежі ХІХ-ХХ століть та творили його неповторний образ.

Національний художній музей України- музей образотворчого мистецтва в Україні, в Києві. Розташований на вулиці Михайла Грушевського, на Печерську. Один із найбільших і найстаріших в країні. Заснований 1 серпня 1899 року Будівля музею спроектована архітектором Владиславом Городецьким. Станом на початок ХХІ століття музейні фонди нараховують близько 40 тисяч експонатів. Має унікальну колекцію творів українського живопису, скульптури та іконопису від XII—ХХ століть.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх