Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День працівника освіти!

Добавлено: 30.09.2016 Переглянуто: 1866


День працівника освіти – це особливе свято і для тих, хто навчає, і для тих, хто навчається. Відзначення цього свята на державному рівні є визнанням надзвичайно важливої ролі вітчизняної освіти у процесах соціального й економічного розвитку нашої країни, свідченням глибокої поваги з боку держави та суспільства до працівників освітянської ниви.

Тривала воєнна агресія проти України не тільки не применшує, а навпаки, підіймає значення освіти для майбутнього нашої держави. Особливо це стосується військової освіти, перед якою постають надзвичайно високі вимоги щодо якості підготовки офіцерів, здатних ефективно керувати людьми і вести бойові дії в умовах сучасної війни.

Ваша професія найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець і почуттів. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які для багатьох стають життєвим кредом.

30 вересня 2016 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбулася урочиста нарада з нагоди професійного свята освітян. Заступник начальника інституту полковник Кувшинов Олексій Вікторович зачитав наказ начальника інституту «Про заохочення особового складу інституту з нагоди свята Дня працівника освіти». На заходах наших майстрів науково-педагогічної справи нагородили грамотами та оголосили подяки. Дякуємо вам вельмишановні працівники освіти за вашу невтомну працю, за той вагомий внесок у розвиток України, який виховуючи та навчаючи нове покоління, її громадян, ви щоденно звершуєте.

Цього святкового дня від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди, любові й оптимізму, родинного тепла та благополуччя, щастя та добробуту, творчої наснаги, нових вагомих педагогічних й наукових досягнень заради зміцнення обороноздатності України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх