Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Дебютний польовий вихід першокурсників ВІТІ

Добавлено: 06.06.2021 Переглянуто: 780


Протягом тижня курсанти перших курсів факультету телекомунікаційних систем та бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відпрацьовували практичну складову загальновійськової підготовки в польових умовах.

З метою отримання максимального ефекту, тематика занять низки навчальних дисциплін (Інженерна підготовка, військова топографія та радіаційний, хімічний, біологічний захист підрозділів) підібрана з урахуванням їх змістовного поєднання з тактичною та вогневою підготовкою. Заняття проводяться за модульним принципом на загальному тактичному фоні з розіграшем тактичних епізодів. Цьогоріч було відпрацьовано робоче місце метання протитанкової гранати з окопу.

- Всі заняття проходили динамічно. Особовий склад першокурсників поставився до занять серйозно - практика в екіпіровці та зі зброєю, проживання в наметах, організація охорони і оборони табірного збору, - зазначив керівник табірного збору підполковник Сергій Кузюра.

Головною метою польового вишколу є підготовка курсанта як військовослужбовця, здатного впевнено діяти на полі бою та вести вогонь зі стрілецької зброї.

Важливу роль вишколу першокурсників відіграють фізичні та моральні чинники адаптації до умов військової служби.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх