Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з 75-річчям від дня народження кандидата технічних наук, доцента Петра Шаціло!

Добавлено: 03.06.2021 Переглянуто: 751


03 червня виповнюється 75 років від дня народження кандидату технічних наук, доценту кафедри Військово-гуманітарних дисциплін Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Петру Васильовичу Шаціло.

Народився Петро Васильович у місті Біла Церква, що на Київщині. Підлітком пішов працювати на будівництво каменярем, продовжуючи навчання у вечірній школі. Згодом вступив до Полтавського зенітно-артилерійського училища.

Свій життєвий шлях у ВІТІ Петро Васильович розпочав 1981 року створенням кафедри автоматизованих систем управління та зв’язку, з 1987 по 1998 року був її очільником.

Після звільнення з лав Збройних Сил України в 1998 році Петро Васильович не залишив роботу в інституті – працював деканом факультету контрактної підготовки, став одним із провідних фахівців науково-викладацького складу ВІТІ; 2005 року був обраний секретарем спеціалізованої Вченої ради ВІТІ, обіймав цю відповідальну посаду аж до 2013 року.

Полковник запасу Петро Васильович Шаціло за свою довготривалу службу в ЗС України має й 42 роки науково-педагогічного стажу, 74 наукові праці.

Нині кандидат технічних наук Петро Васильович Шаціло є доцентом кафедри Військово-гуманітарних дисциплін, який з радістю навчає молоде покоління.

Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут висловлює Вам, глибокоповажний ПЕТРЕ ВАСИЛЬОВИЧУ, щиру подяку за Вашу високопрофесійну, багаторічну та самовіддану працю. Сердечно вітає Вас з днем народження – 75-річчям!

Бажаємо реалізації планів та нових ідей, блискучих успіхів у діяльності, особистого щастя та високого достатку.

Нехай успіх завжди буде на Вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх