Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"Працюю з особовим складом за принципом" Роби як я"", - начальник курсу капітан Владислав Дар'їн

Добавлено: 30.05.2021 Переглянуто: 1020


Представляємо нову рубрику наших сторінок у соцмережах - #НачКурсу_ВІТІ

Тож, знайомтесь – начальник 19 навчального курсу факультету телекомунікаційних систем капітан Дар'їн Владислав Сергійович.

Посаду начальника курсу Владислав Сергійович обіймає вже понад 5 років.

Зразковий батько та офіцер, вимогливий та справедливий командир, справжній приклад для наслідування – саме так характеризують Владислава Сергійовича його підлеглі.

Цього року 19 навчальний курс, під керівництвом капітана Дар'їна, зібрав рекордну кількість кубків за численні перемоги в інститутських змаганнях з різних видів спорту, а також став кращим курсом факультету телекомунікаційних систем.

Сьогодні нашим читачам буде відкрито завісу основних правил та секретів успіху зразкового начальника курсу.

Одне з головних правил – висока вимогливість завжди має іти поряд із великою турботою.

- Я ніколи не вимагатиму від підлеглих того, чого сам зробити не зможу. Обожнюю читати – рекомендую підлеглим цікаву літературу, пропоную погортати книжки із власної колекції, і так – у всьому, - говорить Владислав Сергійович.

Дієвим принципом, на думку пана капітана, є власний устій: «Працюй з особовим складом за принципом: Роби як я».

- Я завжди намагаюсь власним прикладом демонструвати підлеглим, що неможливого не існує. Ранком іду на пробіжку, проводжу годину в тренажерному залі, приділяю увагу розвитку особистісних якостей, шукаю нові методики роботи з підлеглими. Мої хлопці й дівчата спостерігають та активно самовдосконалюються. За цим дуже приємно спостерігати, - коментує офіцер.

Друге з правил: ніколи не ділити на улюбленців чи навпаки, те саме стосується і гендерного аспекту. Наочним підтвердженням дотримання цього правила є те, що на 19 навчальному курсі командні посади, на рівні з чоловіками, обіймають жінки-військовослужбовці, адже вони, за твердженням їхнього керівника, спроможні виконувати будь-які завдання на рівні з хлопцями.

Третє правило начальника курсу, на думку Владислава Сергійовича, полягає в одному слові: мотивація.

- Мотивувати людей не так вже й просто, особливої важливості у тому, з яким курсом ти працюєш не має. Головне – вистроїти роботу так, аби твої підлеглі розуміли й чітко усвідомлювали, в якому навчальному закладі навчаються та ким стануть надалі. Важливо мотивувати їх, заохочувати за нові, нехай і маленькі, звершення. Іноді достатньо вчасно сказати добре слово, підтримати, допомогти, - зауважує капітан Дар'їн.

Останнє, важливе правило: іти в ногу з часом. Активний прояв цього правила – потужний сержантський корпус курсу.

- Ми служимо в Збройних Силах в епоху розквіту сержантів. Вони – наша надія й підтримка, основна допомога офіцера. Сержанти мого курсу – важлива бойова одиниця. Я вклав в їхнє виховання багато, не буду заперечувати. Та я радію, що ці хлопці й дівчата вміють приймати рішення та нести за них відповідальність, обґрунтовувати та доводити, - з гордістю говорить Владислав Сергійович.

За два роки навчання курсанти 19 навчального курсу стали справжньою родиною, а він, начальник курсу, – їхнім батьком та наставником. Курсанти поважають капітана Дар'їна та рівняються на нього.

Бажаємо Владиславу Сергійовичу наснаги та успіхів у вихованні молодого покоління – майбутнього Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх