Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся щорічний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблого героя Ігоря Павлова

Добавлено: 28.05.2021 Переглянуто: 839


28 травня у ВІТІ відбувся щорічний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблого героя - колишнього начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки полковника Ігоря Павлова.

Цей день є особливою датою для особового складу інституту, адже 28 травня - день народження Ігоря Миколайовича. Сьогодні йому б виповнилось 53 роки.

Перед відкриттям турніру курсанти та офіцери інституту вшанували пам’ять героя хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного меморіалу встановленого на Алеї героїв вишу.

Право відкрити турнір та здійснити перший удар по м’ячу було надано почесній гості заходу – доньці полковника Павлова, Альоні.

Також на заході були присутні почесні гості: начальник ВІТІ генерал-майор Віктор Остапчук та радник президента Української асоціації футболу Валентин Латипов.

У турнірі взяли участь представники чотирьох збірних військових вишів, серед яких: команди Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації імені Ігоря Сікорського та Національного авіаційного університету).

На полі розгортались шалені емоції. В запеклій боротьбі перемогу отримала команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Почесне друге місце виборола команда Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації імені Ігоря Сікорського. Третє місце посіла команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Кращим гравцем турніру визнано Павла Тимофієва, кращим бомбардиром став Євген Мамзін.

Турнір з міні-футболу було організовано за підтримки Української асоціації футболу, Печерської районної адміністрації, Інформаційного агентства «Центр новин» та ПрАТ «ОБОЛОНЬ».

Довідково: Полковник Ігор Павлов пройшов непростий життєвий шлях. В ранньому віці втратив батьків, виховувався в школі-інтернаті. Закінчив Київське вище зенітно-ракетне училище. З 1993 року в лавах Збройних Сил України. 9 лютого 2015 року він виконував бойове завдання в районі проведення АТО. Тоді його група зв’язку потрапила у ворожу засідку поблизу села Логвінове Донецької області. Під час бою полковник Ігор Павлов та ще п’ятеро офіцерів загинули. Його навічно зарахували до списку особового складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх