Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Інститутський конкурс наукових робіт курсантів

Добавлено: 27.05.2021 Переглянуто: 487


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у травні 2021 року відбувся конкурс на кращу наукову роботу серед курсантів інституту.

Конкурс проводиться щорічно з метою розвитку і підвищення ефективності науково-технічної творчості курсантів, залучення молоді до активної наукової діяльності поширення позитивного досвіду курсантської наукової роботи, популяризації досягнень наукових товариств інституту, а також з метою оперативного використання результатів їх творчих доробків яку у науці, так і у навчальному процесі.

Тематика наукових робіт охоплює проблеми розвитку зв’язку та автоматизації управління військами у Збройних силах України. Розглядаються наукові роботи за п’ятьма напрямками: телекомунікації; інформаційні технології; інформаційна безпека; військові науки; соціально-гуманітарні аспекти розвитку суспільства, національна безпека.

Представлені у цьому році на конкурс роботи є досить актуальними, пошуковими за своїм характером, мають наукове та прикладне, теоретичне і практичне значення. Оцінювання наукових робіт проводилося за такими критеріями: оформлення, актуальність, ступінь новизни, повнота літературного огляду, обґрунтування вибору методів дослідження, апробація отриманих результатів.

На засіданні експертної комісії на підставі результатів оцінювання комісія визнала переможців та прийняла рішення нагородити авторів дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня та рекомендувати кращі роботи для участі у Всеукраїнському конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх