Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась презентація книги "Народні панцерники"

Добавлено: 23.05.2021 Переглянуто: 577


24 травня у Військовому інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась презентація книги – виставки Сергія Камінського "Народні панцерники".

Пан підполковник Сергій Камінський - заступник начальника Центральної телерадіостудії Міністерства Оборони, автор багатьох відомих проєктів та ведучий передачі "Техніка війни".

4 роки поспіль, будучи в ротаціях, військовослужбовець-автолюбитель збирав інформацію про саморобні броньовики в зоні бойових дій. З часом помітив, що багато хто з волонтерів та добровольців розпочали випускати власні книжки про АТО (ООС), але військові журналісти були в меншості. Так і народилась ідея написання першої книги.

Книга "Народні панцерники" складається з понад 120 інтерв’ю з волонтерами, майстрами та воїнами, які причетні до створення броньовиків, містить фотографії понад 75 машин та QR-коди, завдяки яким можна продивитись цікаві відео про той чи інший броньовик на YouTube-каналі книги.

Курсанти інституту із радістю прослухали біографію автора та історію написання книги. Наприкінці заходу пан Сергій подарував бібліотеці інституту примірник "Народних панцерників".

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх