Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У курсантів-зв’язківців завершилися тактико-спеціальні заняття

Добавлено: 23.05.2021 Переглянуто: 590


На базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з курсантами третього курсу завершилися тактико-спеціальні заняття.

Під керівництвом викладачів кафедри загальновійськової підготовки курсанти-зв’язківці вдосконалили командирські навички з прийняття рішення на проведення бойових дій батальйонно-тактичної групи, топографічного орієнтування, інженерного обладнання опорних пунктів, організації мінної безпеки, організації здійснення маршу, а також організації РХБ захисту підрозділу.

Заняття були організовані в польових умовах із залученням широкого спектру військової техніки та озброєння.

- Такі заняття для нас дуже корисні. Ми дізналися багато нового. Наші викладачі – справжні майстри своєї справи, вони приділили багато часу та зусиль задля підвищення тактичної підготовки курсантів та вдосконалення навичок прийняття рішень на проведення бойових дій батальйонно-тактичної групи, - поділився враженнями курсант третього курсу сержант Ілля Скринніков.

Заключною фазою тактико- спеціальних занять стало вивчення курсантами теоретичних основ та практичного відпрацювання польотів на безпілотних літальних апаратах.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх