Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На кафедру військово-гуманітарних дисциплін завітав український рок-гурт «Друже Музико»

Добавлено: 21.05.2021 Переглянуто: 550


20 травня, на кафедру військово-гуманітарних дисциплін зі святковим концертом до Дня Вишиванки завітав український рок-гурт «Друже Музико» ("Druzhe Muzyko"), який є представником авторського стилю «етно-драйв» – стилю, в основі якого лежить українська мелодика і драйв рок-музики водночас.

Головним засновником, ідейним натхненником, композитором, виконавцем та гітаристом є Максим Трубніков, а також Павло Влаєв - акордеоніст та бек-вокаліст. Разом з гостями завітав і відомий Сергій Файфура.

Рок-гурт «Друже Музико» з 2014 року підтримує своїми піснями та полум’яним словом бійців ЗСУ на Сході України. «МузБат» також займається популяризацією сучасної української пісні та української культури серед молоді.

Важко переоцінити значення таких зустрічей з курсантами – це шквал емоцій, вражень, потиск руки кумира, автографи і фото на згадку.

Юнаки залюбки підспівували професіоналам, але перш за все у свято пролунав державний гімн.

Український рок-гурт подарував курсантам четвертий студійний альбомом "Офензива", до якого включили найкращі пісні за 10 років існування гурту, нові та не видані.

Сподіваємось концерт не останній і ми ще раз зможемо відчути драйв, енергетику гурту «Друже музико»!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх