Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

15-та річниця Всесвітнього дня вишиванки

Добавлено: 20.05.2021 Переглянуто: 643


День вишиванки - відносно нове народне свято. Це свято єдності та культурного відродження всіх українців. Воно відзначається в третій четвер травня. Цьогоріч свято припало на 20 травня.

Відзначати його почали у 2006 році. Ініціатором стала студентка Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк.


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут не відстають від святкування цього патріотичного свята.

- Сьогодні майже весь інститут у вишиванках, вони всі різні, адже різні і ми. Кожен вдягнутий у вишиванку свого міста або своєї області. В мене, до прикладу, вишиванка Волинської області, - говорить курсантка 4го курсу Наталія.



Вишиванка - то своєрідний етнічний код українців та України. У цей святковий день курсанти інституту влаштували фотосесію в етнічному вбранні, а також відзняли декілька відео-трендів під хештегом #Bringing_Vyshyvankas_Together

Доєднайтесь до нашого крутого тренду в соцмережах!

А ви вже готові до Всесвітнього дня вишиванки?

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх