Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До ВІТІ з робочим візитом завітав директор Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України

Добавлено: 19.05.2021 Переглянуто: 500


19 травня із робочим візитом до ВІТІ завітав директор Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України, заслужений працівник освіти України, доктор технічних наук, професор Володимир Мірненко.

Наразі колектив ВІТІ активно готується до акредитації освітньо-наукових програм підготовки здобувачів вищої освіти ступеня “доктор філософії” за спеціальностями 126 “Інформаційні системи та технології”та 255 “Озброєння та військова техніка”. Тож робочий візит було присвячено саме цьому питанню.

Під час заходу директором ДВОН МОУ були порушені нагальні питання, які стосуються функціонування системи забезпечення якості вищої освіти, попереднього самооцінювання, важливості дотримання академічної доброчесності та свободи, організації міжнародного співробітництва, підготовки і перебігу акредитації освітніх програм, а також критеріїв їх оцінювання.

- Сумлінна праця та відповідальне ставлення керівництва, науково-педагогічних працівників, курсантів, слухачів та ад’юнктів до справи в процесі підготовки до акредитації неодмінно стануть запорукою успішного завершення цього важливого для навчального закладу етапу, - підсумував Володимир Мірненко.

За його словами, важливість акредитаційного процесу є очевидною, адже завдання експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти полягає не в суто контролі дотримання визначених вимог, а насамперед – у подальшому удосконаленні та покращенні якості освіти відповідно до європейських стандартів.

Колектив інституту вдячний Володимиру Мірненку за корисні та актуальні поради щодо окреслення траєкторії підготовки навчального закладу до майбутньої акредитації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх