Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника інституту генерал-майора Віктора Остапчука з річницею від дня створення ВКСС ВІТІ

Добавлено: 18.05.2021 Переглянуто: 521


Шановні військовослужбовці та працівники Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут!

Сьогодні Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут святкує 11-й рік від дня створення. Військовий коледж є провідним військовим навчальним підрозділом, який здійснює підготовку професійних сержантських кадрів для підрозділів Війсь зв’язку.

Випускники Військового коледжу сержантського складу брали участь у АТО, а згодом в ООС, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

Технології зв'язку та інформатизації постійно розвиваються і разом з нею змінюється підготовка сержантського корпусу. А тим, хто кожного дня продовжує стояти на варті честі, мужності та закону, бажаю наснаги в службовій діяльності, здоров’я, благополуччя в родинах та справжнього щастя.

З повагою, Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал майор Віктор ОСТАПЧУК

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх