Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти відвідали історико-архітектурний музей «Київська фортеця» та музей досягнень братів Кличків

Добавлено: 16.05.2021 Переглянуто: 487


Під час екскурсії до історико-архітектурного музею, курсанти дізналися про історію створення кам’яно-земляної фортеці, побачили найдавнішу пам’ятку епохи Середньовіччя – оборонні мури з вежами навколо Верхньої лаври (кінець XVII століття), новітні фортифікаційні системи, до яких належать земляні бастіонні укріплення цитаделі, тунельне Васильківське укріплення, полігональне Госпітальне укріплення, а також відвідали музей «Косий капонір».

Додамо, що музей створений у 1927 році. Він — одна з найбільших у світі кам'яно-земляних фортець, яка збереглася до наших днів.

Також вони відвідали музей, присвячений досягненням легенд світового професійного боксу Віталія та Володимира Кличко.

Розпочалась екскурсія з мультимедійного шоу, де відвідувачі занурилися в атмосферу спортивного духу і змогли заново пережити найяскравіші моменти з кар'єри легендарних українських чемпіонів.

Курсанти під час виставки ознайомилися із унікальними раритетними експонатами. Зокрема, це символи професійного боксу чемпіонські пояси, халати, медалі, кубки та інші почесні трофеї.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх