Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До ВІТІ завітали майбутні абітурієнти

Добавлено: 15.05.2021 Переглянуто: 494


15 травня до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали майбутні абітурієнти.

Захід відбувався у форматі Дня відкритих дверей, але цього разу - тематичний. Цього разу абітурієнти знайомились із факультетом інформаційних технологій та зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка на факультеті (122 Комп’ютерні науки, 126 Інформаційні системи та технології).

Під час заходу майбутні вступники познайомились з історією славетного навчального закладу, поспілкувались із Заступником Голови Приймальної комісії - заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко, відвідали випускові кафедри факультету - кафедру автоматизованих систем управління та кафедру комп'ютерних інформаційних технологій, пройшли тест на кращого програміста, розібрались у роботі 3D-принтерів, а також подискутували із курсантами.

Наприкінці заходу найактивніші з абітурієнтів отримали приємні подарунки із логотипами інституту.


Як стати висококласним фахівцем інформаційних технологій – розповіли майбутнім вступникам у ВІТІ (інформація від 16 травня 2021 року)

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх