Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти випускних курсів відвідали показове заняття сучасних засобів зв’язку та телекомунікаційного обладнання техніки зв’язку

Добавлено: 13.05.2021 Переглянуто: 510


13-14 травня на базі однієї з військових частин підпорядкованих Командуванню військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України було організовано показове заняття сучасних засобів зв’язку та телекомунікаційного обладнання техніки зв’язку на рухомій базі.

Курсанти випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут мали змогу відвідати заняття та ознайомитись із новітніми зразками техніки, яка найближчим часом надійде на озброєння до підрозділів підпорядкованих Командуванню військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України.

Під час заходу були представлені такі апаратні зв’язку як: КАЗ А2М, ПКП, Р-414МУ «Сосна», А5 «Козак», Р-142Н «Harris».

Доцільність та актуальність заходу справили на курсантів позитивне враження. Майбутні офіцери мали змогу побачити на власні очі роботу модерної техніки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх