Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«Освіта дає знання, а знання - це, дійсно, сила!», - курсантка факультету телекомунікаційних систем Надія Пінаєва

Добавлено: 11.05.2021 Переглянуто: 1264


Відмінниця, скромна, сильна духом, спортсменка з гирьового спорту – всі ці слова характеризують курсантку факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Надію Пінаєву.

На запитання «Чому обрала службу в Збройних Силах України?» Надія відповідає, що бути військовою мріяла ще з дитинства. У 2014 році, коли закінчила 9 клас, вступила до військового ліцею, що у Тернополі, провчилась два з половиною роки, але так його і не закінчила. Потім дівчина навчалась на економіста. По виповненню 18 років, не вагаючись підписала контракт та пішла на військову службу до лав Збройних Сил України.

Надія брала участь в бойових діях у складі 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола на Сході України.

Ось три поради від Надійки, які, на її думку, неодмінно допоможуть досягти успіху в усьому:

ЧИТАЙТЕ - книга змінює нас, збільшує словниковий запас; читання допомагає в спілкуванні. Книжки відкривають світ і додають впевненості в собі, допомагають у вирішенні складних завдань.

ЗАЙМАЙТЕСЬ СПОРТОМ - спорт загартовує нас не тільки фізично, а й духовно. Фізична активність позбавляє від депресії, допомагає вивільнити з голови погані думки та прийти до ефективних рішень щоденних завдань.

ПОСТІЙНО ДОСКОНАЛО ВИВЧАЙТЕ НОВИЙ МАТЕРІАЛ ЗА ОБРАНОЮ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ - освіта дає знання, а знання - це, дійсно, сила. Знання забезпечують гарну платформу, з якої ви зможете чітко оцінити ваші здібності у тій чи іншій галузі, а відтак - сформувати навички, які потенційно приведуть вас до професійного успіху. Особливо це стає важливо, коли ти станеш офіцером і від високого рівня твоїх знань зростає повага колективу.

МРІЙТЕ – мрійте стати тими, хто змінюють світ.

«Працювати над собою, йти до кінця за своєю мрією, рухатись лише вперед», - таке кредо курсантки Надії Пінаєвої.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх