Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулися урочисті заходи з нагоди річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Добавлено: 08.05.2021 Переглянуто: 551


У День пам’яті та примирення курсанти та офіцери інституту вшанували подвиг кожного українця, які поклали свої життя у бойових діях на Сході України та у Другій світовій війні.

З нагоди 76-тої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні особовий склад інституту взяв участь у покладанні квітів до пам’ятника випускників – зв’язківців інституту, які загинули в роки Другої світової війни та вшанували хвилиною мовчання героїв полеглих за Україну.

У Полтаві курсанти Військового коледжу сержантського складу прийняли участь в урочистих заходах та були задіяні для несення почесної варти та покладання квітів до вічного вогню на меморіалі Солдатської Слави.

Крім цього, у музеї інституту відбулася тематична екскурсія «Внесок військових зв’язківців у перемогу над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1941 рр».

Вшановуючи пам'ять наших мужніх воїнів, які нехтуючи собою боролись за свободу та незалежність нашої держави, можна з впевненістю сказати, що вони стали гідним прикладом для всіх нас, пам'ять про них та їх героїчні подвиги назавжди залишиться у наших серцях.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх