Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулась онлайн-зустріч з випускниками військових ліцеїв з посиленою військово – фізичною підготовкою

Добавлено: 05.05.2021 Переглянуто: 750


05 травня заступник Голови Приймальної комісії – 2021 – заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко та курсанти інституту (Роман Мельник, Віктор Бусецький, Юрій Салітицький та Роман Пробачай) провели онлайн – зустріч з ліцеїстами військових ліцеїв з посиленою військово – фізичною підготовкою.

До онлайн-зустрічі на базі платформи Zoom долучились випускники Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Військово-Морського ліцею (м.Одеса), Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою та Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Під час зустрічі курсанти розповіли про своє життя в інституті, поділились враженнями від військової служби та тонкощами вивчення своїх спеціальностей, а також відповіли на запитання ліцеїстів. Наприкінці, курсанти на чолі із Заступником Голови Приймальної комісії побажали майбутнім вступникам наснаги та успіхів при вступі до військового вишу.

Дякуємо керівництву ліцеїв за представлену нагоду поспілкуватись із майбутніми абітурієнтами! Чекаємо на нашу зустріч під час Вступної кампанії – 2021!.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх