Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ вчергове обговорили з курсантами шляхи покращення їхнього харчування

Добавлено: 30.04.2021 Переглянуто: 750


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулося чергове обговорення пропозицій покращення курсантського харчування.

На захід були залучені представники курсантів від кожного курсу, начальники курсів та заступник начальника інституту з МПЗ полковник Олег Петровський та заступники начальника факультетів з МПЗ, в якості доповідачів були начальник продовольчої служби інституту підполковник Дмитро Коншин та начальниця їдальні старший сержант Наталія Строкіна.

Під час брифінгу представники навчальних курсів мали змогу висвітлити основні проблемні аспекти та хвилюючі питання особового складу, на які із задоволенням відповіли начальниця їдальні Наталія СТРОКІНА та начальник продовольчої служби підполковник Дмитро КОНШИН.

Курсантам було роз’яснено меню - розкладку “обов’язкові та додаткові страви” за новим каталогом, важливість кількості спожитих ними калорій.

У підсумку було прийнято спільні рішення які будуть неодмінно виконані з наступного тижня.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх