Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Онлайн презентація «Методичні рекомендації ґендерних підходів у систему підготовки фахівців для сектору безпеки і оборони України»

Добавлено: 27.04.2021 Переглянуто: 624


27 квітня відбулася презентація «Методичних рекомендацій з інтеграції ґендерних підходів у систему підготовки фахівців для сектору безпеки і оборони України».

Від інституту участь у заході, який проходив в режимі онлайн на платформі «Zoom Meeting», взяв заступник начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з навчальної роботи, кандидат технічних наук, доцент полковник Олексій Сілко.

Від імені командування Військ звязку та кібербезпеки ЗС України та особового складу інституту полковник Олексій Сілко, висловив щиру подяку організаторам даного заходу, адже важливість впровадження гендерної рівності у секторі оборони і безпеки є актуальною аксіомою сьогодення.

Під час презентації до учасників звернулась Урядова уповноважена з ґендерної політики та провідні спеціалісти Офісу ООН Жінки в Україні.

Зазначені методичні рекомендації є прикладом інституалізації ґендерних підходів в освітньому процесі закладів вищої освіти. Це відповідає актуальним напрямам реалізації державної ґендерної політики інституціями сектору безпеки і оборони України, Програмі діяльності Уряду України, Національному плану дій на виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 "Жінки, мир, безпека" до 2025 року та Річній національній програмі під егідою Комісії Україна-НАТО.

Крім цього, представниками від ВІТІ на заході були не лише офіцери, офіцерки та працівники й працівниці Збройних Сил України, а й команда курсантів й курсанток ВІТІ, які є учасниками цьогорічного гендерного квесту закладів вищої освіти сектору оборони та безпеки в рамках проєкту "Через рівність та порозуміння до захисту і безпеки".

Команда – дебютант та переможці етапу онлайн – тестування, яке відбувалось серед 24-х навчальних закладів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх